ANNONCE

Kakooza og Brostrøm har én ting til fælles

21. december 2020 13:23 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

De kan gøre dig rig!

Har du brug for en ekstra skilling i det nye år, så har du muligheden nu – hvis du altså tør satse på, hvad dronning Margrethe siger i sin traditionsrige nytårstale.

Danske Spil har en række ord, du kan spille på. Nogle giver på det nærmeste ingenting – andre giver pengene helt op til 500 gange igen.

I galleriet over artiklen har vi samlet et uddrag. Det er sjov læsning. Du kan blandt andet læse, hvor meget du kan tjene på ‘søens folk’, hvis de bliver en del af nytårstalen. Det er faktisk ikke så lidt. 

Danske Spil åbnede i slutningen af november for spil på Dronningens nytårstale, og der er stor interesse for spillet, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Peter Emmike, oddssætter hos Danske Spil, fortæller, at de foreløbige spiltendenser peger i retning af, at danskerne tror, at talen kommer til at kredse sig om det, der fyldt meget for os alle i 2020 – nemlig corona.

– Selvom vores spillere faktisk ikke lige nu har lavet så mange indskud på selve ordet ’corona’, så er de fleste indskud kommet på ord, som har en eller anden forbindelse til pandemien, siger han.

På listen over de 15 mest spillede ord hænger mindst ti af dem sammen med pandemien eller konsekvenserne af den.

– Selvom vi er ganske sikre på, at Dronningen italesætter corona, så kan det jo gøres på mange forskellige måder. Hendes Majestæt kan sige ’pandemi’ eller for eksempel vælge at fokusere på afstanden mellem mennesker. Dronningen har også været inde på den ensomhed, der har ramt mange af os, så det er svært at forudsige, hvilken vinkel der tages på coronaen, siger Peter Emmike og fortsætter:

– Derfor forventer vi, at indskuddene fortsætter med at blive spredt ud over en del forskellige coronarelaterede ord, lyder det.

‘Glæde’ det mest spillede

Lige nu er ordet ’glæde/r’ det mest spillede. Det ord står til odds 1,25 hos Danske Spil, som altså også finder det ret sandsynligt, at ordet indgår i talen.

– Ellers er ord og fraser som ’krise’, ’sundhedspersonale/t’, ’sammen hver for sig’ og ’fællesskab’ nogle af dem, der kommer flest indskud på, siger oddssætteren.

Corona-ord

Lige som det altså ikke overrasker Peter Emmike, at der er corona-tendenser i spilmønsteret hos Danske Spils kunder, så overrasker det ham heller ikke, at ’100 år/-et’ ligger på den foreløbig andenplads over mest spillede.

– 2020 var 100-året for genforeningen af Danmark og Sønderjylland, og det er vi ret sikre på, at Dronningen vil markere i sin tale. Vi har lige nu odds 1,70 på ‘100 år/-et’. I modsætning til corona, så er det her jo en begivenhed, som ikke kan italesættes på så mange forskellige måder. Hvis H.M. kommer ind på det, er hun jo nødt til at sige ‘100-året’, så det tror vi – lige som vores kunder – er ret sandsynligt, siger Peter Emmike.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu