Se billederne: De vandt ved Charlies Revygalla

1. september 2014 05:50 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk
 
Se billederne: De vandt ved Charlies Revygalla
Årets talent, Sofie Stougaard fra Græsted Revyen. Foto: Per Arnesen/TV 2.

De mindre revyer løb med flest priser, da TV 2 Charlie afviklede årets store Revygalla i Cirkusbygningen i København.

De største revystjerner var søndag aften mødt op for at hylde den stolte danske revytradition ved et storslået awardshow med Jarl Friis-Mikkelsen og Anne Sofie Espersen som værter.

Stemningen var festlig, og særligt Græsted Revyen havde god grund til at være ekstra glade. De kunne nemlig gå hjem med hele to ud af aftenens fem priser.

Sofie Stougaard kåret som ‘Årets Talent’

Skuespilleren Sofie Stougaard blev hyldet for sin store indsats i Græsted Revyen med prisen for’ Årets Talent’, som hun fik overrakt af kollegaen Niels Ellegaard. Det var ellers et særdeles stærkt felt, hvor Bodil Jørgensen og Julie Steincke også var blandt de nominerede.

Græsted Revyen kunne også glæde sig over ‘Årets Specialpris’, som gives til den revy, der har gjort sig særlig bemærket for sin originalitet og kvalitet.

Lone Rødbroe fra Hjørring Revyen modtog prisen for ‘Årets Kvindelige Kunstner’ og John Batz fra Esbjerg Revyen og Bornholmerrevyen blev kåret som ‘Årets Mandlige Kunstner’.

Nicolas Bro og Laura Bro overrakte prisen for ‘Årets Parodi’ til en glad Rasmus Krogsgaard, der brillerede med sin parodi på den udtryksfulde digter Yahya Hassan i Nykøbing Falster Revyen.

– Revy er vores fælles kulturarv, som vi på Charlie gerne vil være med til at løfte og ære. Der er så meget talentmasse i den branche, og det fortjener at komme ud til et endnu bredere publikum på tv, siger TV 2 Charlie redaktør Mads Volck, som glædede sig ovenpå en forrygende aften fyldt med masser sjove revynumre og live musik på scenen.

Således blev de fem revypriser fordelt

Vinder af Årets Talent blev: Sofie Stougaard fra Græsted Revyen.

Vinder af Årets Bedste Parodi blev: Rasmus Krogsgaard fra Nykøbing Falster Revyen.

Vinder af Årets Kvindelige Kunster blev: Lone Rødbroe fra Hjørring Revyen.

Vinder af Årets Mandlige Kunstner blev: John Batz fra Esbjerg Revyen.

Vinder af Charlie Specialprisen blev: Græsted Revyen.

‘Charlies Revygalla’ bliver sendt søndag den 7. september klokken 20.50 på TV 2 Charlie.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu