ANNONCE

Se billederne: Nu giver Trump op

12. juli 2020 14:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk og Ritzau Info

Man har jo et standpunkt til man tager et nyt.

Han har hidtil nægtet, men lørdag gjorde Trump så det, han ikke har gjort før under coronapandemien: Nemlig at vise sig selv offenligt med ansigtsmaske på.

USA’s præsident, Donald Trump, har for første gang under coronapandemien vist sig offentligt med en ansigtsmaske.

Trump var nemlig lørdag iført værnemidlet under et besøg på et militærhospital i Maryland, hvor han mødte sårede soldater og sundhedspersonale, som har arbejdet i forreste række under virusudbruddet.

Tidligere har Trump nægtet at bruge ansigtsmaske eller anbefale amerikanerne at gøre det, selv om det tilrådes af ledende sundhedseksperter.

Anthony Fauci, der er den amerikanske regerings ledende rådgiver under coronakrisen, er således altid iført en ansigtsmaske ved pressemøder og lignende.

Personligt valg

Ifølge Trump er det et personligt valg, om man vil benytte ansigtsmaske for at beskytte sig selv og andre personer.

Han har dog tidligere sagt, at han ville bruge en maske, hvis han befandt sig sammen med andre uden mulighed for at holde fysisk afstand.

Forud for sit besøg lørdag på Walter Reed National Military Medical Center oplyste Trump til journalister i Det Hvide Hus, at han ville bruge en maske.

– Når du taler med en masse soldater, i visse tilfælde personer, som lige er blevet opereret, er det rigtig godt at være iført en maske.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu