ANNONCE

Se billederne: Kamphund gik løs på familiehund

22. september 2014 11:21 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk
 
Se billederne: Kamphund gik løs på familiehund
Hunden Pepsi blev bidt af en kamphund på en sti bag ved Spinderihallerne i Vejle. Privatfoto.

38-årige Heidi Gerda Deeken Vinther fra Vejle håber på hjælp fra offentligheden, efter hendes hund lørdag aften blev bidt af en kamphund.

Heidis 17-årige datter var lørdag mellem 19.30 og 20 ude at gå med familiens hund, Pepsi. På en sti bag ved Spinderihallerne i Vejle kom 6-7 unge mænd og to kvinder i mod hende. En mand havde en kamphund (muskelhund) i snor.

– Min datter trak ud til siden af stien. Manden med kamphunden siger: “Tag den – Tag den” og så går den til angreb på vores hund, fortæller Heidi Gerda Deeken Vinther til Newsbreak.dk.

– Min datter falder ned på knæ og græder, fordi vores hund ikke kan gå efter bid og den bløder, tilføjer datterens mor.

De 6-7 mænd og to kvinder gik blot fra stedet som om intet var hændt.

Se billederne: Her er de forbudte hunde i Danmark

Hunden, der blev bidt, måtte bæres hjem. Den ville ikke spise og havde mange smerter. Derfor blev den søndag morgen bragt til dyrlæge, hvor den blev syet og fik smertestillende medicin.

Heidi Gerda Deeken Vinther har meldt sagen til politiet, men de kan på nuværende tidspunkt ikke hjælpe.

Manden med kamphunden var iført en hættetrøje og havde en hanekam. Heidi Gerda Deeken Vinther beskriver hunden som mellem en mastiff og en amstaff og den var mørkebrun.

Har du set noget ved Spinderihallerne lørdag aften mellem klokken 19.30 og 20, så hører Heidi Gerda Deeken Vinther gerne nærmere på 2034 0711.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu