Se billederne: Kongefamilie bliver dus med dyrene

13. juli 2015 19:47 | Af: Ritzau Fokus
 
Se billederne: Kongefamilie bliver dus med dyrene
Foto: MICHEL GOUVERNEUR/Scanpix.
Del:

Den belgiske kongefamilie fik sig en stor rundtur i zoo, da de skulle have taget familiebillede i weekenden.

Når de royale skal have taget familiebilleder, plejer det som regel at foregå i traditionelle rammer hjemme på kongeslottet.

Men det belgiske kongepar valgte at gå helt andre veje, da de lørdag fik taget billeder med deres børn i Zoologisk have i byen Brugelette i Belgien.

I selskab med elefanter og pandaer tog dronning Mathilde, kong Philippe og deres fire børn prinsesse Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuel og prinsesse Eléonore en dag ud af deres travle feriekalender for at invitere pressen til en afslappet fotosession i den store dyrepark og botaniske have.

Helt ekstraordinært fik kongefamilien lov til at komme helt tæt på dyrene, og de hilste blandt andet på nogle meget venlige lemurer, som kravlede rundt på ryggen af børnene. Lemur-besøget var også en del af fotosessionen, så pressen kunne få nogle flotte billeder med familien omringet af de kælevenlige dyr.

På trods af den store opmærksomhed fra pressen fik kongefamilien lov til at fodre de sky pandaer med yndlingsspisen bambus, og de kongelieg mødte også den lille elefantunge Nang Fa, som nød solen i haven.

Men det var ikke kun dyrene som fik en kongelig hilsen ved det kongelige besøg. En begejstret elefant valgte at hilse på familien med et flot snabel-sving fyldt med grus fra elefanternes gård til børnenes store fornøjelse.

Se den belgiske kongefamilie mænge sig med dyrene i videoen her: http://www.rtl.be/videos/video/542509.aspx

N/ritzau/FOKUS

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu