Se billederne: Pigerne gør rent topløs eller nøgen

12. april 2012 07:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Se billederne: Pigerne gør rent topløs eller nøgen
Billede mangler

Rengøringsfirmaet Fantasy Maid Service, bruger ikke mange penge på medarbejder-uniformer – pigerne gør nemlig rent topløse eller helt nøgne.
 
Der er ikke mange ligheder mellem en god gammeldages rengøringskone og de piger som rengøringsfirmaet Fantasy Maid Service i Texas i USA har ansat. Det skulle da lige være, at de gør rent!
 
For mens man normalt vil sørge for ikke at være hjemme, når rengøringskonen kommer forbi, så er det nok de færreste mænd, der forlader boligen mens Fantasy Maids-pigerne svinger støvsugerne. Pigerne gør nemlig rent topløse – eller endda helt nøgne – hvis kunderne e ønsker det.
 
For 100 dollar i timen – svarende til omkring 550 danske kroner – kan man både få et rent hjem og lid6t kønt at se på.
 
Men politiet i byen Lubbock, hvor firmaet hører hjemme, er ikke så vilde med servicen. Fantasy Maid Service har nemlig ikke de nødvendige tilladelser til at kunne tilbyde seksuelt orienterede ydelser.
 
”Bare det at de optræder topløst eller halvnøgent er en overtrædelse af loven”, siger politichef Jonathan Stewart til lokalstationen KCDB.
 
Fantasy Maid Service understreger, at selvom pigerne smider tøjet mens de arbejder, så opfordres kunderne til at beholde det på. Det er nemlig kun huset, der bliver poleret…….

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu