Se billederne: Rachlin gæstede Vojens

11. november 2014 16:06 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk
 
Se billederne: Rachlin gæstede Vojens
125 personer oplevede en veloplagt Samuel Rachlin fortælle om Putin, Rusland og Ukraine. Foto: LLN Press.

125 personer oplevede en veloplagt Samuel Rachlin fortælle om Putin, Rusland og Ukraine.

En veloplagt Samuel Rachlin gæstede mandag aften kantinen hos Sønderjysk Landboforening i Vojens, hvor han med sit indgående kendskab til Rusland fortalte om holdene i det store land og ikke mindst om invasionen i Ukraine.

– Jeg vil kalde det et røveri mod Ukraine ved højlys dag, og vi har ikke oplevet noget lignende siden anden verdenskrig, lød det fra den danske journalist og Rusland-kender Samuel Rachlin, der er født og boede de første 10 år af sit liv i Sibirien.

Mandag aften holdt han de 125 gæster til foredraget fanget i sin beskrivelse af invasionen i Ukraine.

Ud over selv at fortælle om forholdet var der også lejlighed til en debat om de russiske forhold, som Samuel Rachlin beskriver i sin nye bog »Jeg, Putin – det russiske forår og den russiske verden«.

Mens vi taler om en opblussen af den kolde krig mellem øst og vest, er holdningen hos Samuel Rachlin, at den kolde krig reelt aldrig sluttede for Putin og hans folk, og den danske journalist er overbevist om, at konflikten mellem Rusland og Ukraine vil vare længe.

Det var »Land & Liv«-udvalget under Sønderjysk Landboforening, der stod bag arrangementet, og meldingen er klar:

– Det er dejligt, vi kan samle så mange til sådan et arrangement, og det blev en virkelig god oplevelse, lyder det fra udvalgets formand, Jette Jacobsen, der i øvrigt præsenterede sin kvægbedrift for Rusland-kenderen inden foredraget.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu