Se billederne: Tivoli bliver uhyggeligt fra på fredag

8. oktober 2012 21:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Se billederne: Tivoli bliver uhyggeligt fra på fredag
Billede mangler

Tivoli i København åbner på fredag med Halloween-tema – knap 20.000 græskar er kørt ind i parken.

 

 

Når Tivoli på fredag åbner årets Halloween-tema så er alle sejl sat til med knap 20.000 græskar, hekse, fugleskræmsler og masser af spindelvæv.

For første gang i år forlænger Tivoli Halloween-sæsonen til to uger i stedet for normalt kun en enkelt uge.

Her er et udpluk af, hvad du kan opleve i Tivoli:
Tivoli goes scary:
Fra kl. 18 bliver Skærsilden transformeret om til Scary Silden – en bloddryppende passage, hvor gæsterne på deres vej møder et hold af skuespillere der optræder i rollerne som dystre karakterer fra Tivolis historie, samtidig med at de udsættes for overrumplende gys fra meget nærgående genfærd og klassiske chokeffekter.
Smøgen goes rigtig meget scary:
Når mørket lægger sig over Smøgen kl. 18 bliver området til en uhyggelig zone, hvor gæsterne tilsyneladende møder almindelige gæster, der på et splitsekund skifter karakter til det værre.
DM i kæmpe græskar:
DM i kæmpegræskar finder sted d. 13. oktober foran springvandet på NIMB.  Sidste år kunne Ivar Lund fra Hjørring fejre sejren med et græskar på 288,2 kilo. Han var overraskende lidt skuffet, fordi han havde sat næsen op efter at slå den gamle DM rekord på 335 kilo
Heksemusical og cirkus:
Familiemusicalen ”Heksefesten”, der kan ses på Plænen, handler om Harlekin og Columbine, der farer vild i skoven. De står pludselig ved heksenes slot med de skævvredne tårne og bliver inviteret ind af de onde hekse.
Premiere på musical om Grev Dracula:
Teatergruppen Mastodonterne har i efterårsferien premiere på musicalen ”Dracula”. Når Mastodonterne går på scenen i Koncertsalen, bliver det med en uropførelse af Bram Stokers udødelige fortælling om vampyren Grev Dracula.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu