ANNONCE

Se billederne: Vild ændring på en nat

18. september 2020 05:54 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Københavnerne har efter alt at dømme taget de nye coronarestriktioner til sig.

Som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet blev det populære festområde i Kødbyen på Vesterbro torsdag tilføjet listen over steder med opholdsforbud i København.

Københavnerne har tilsyneladende taget forbuddet alvorligt.

Således viser billeder fra stedet torsdag aften, at Kødbyen var komplet øde – bortset fra betjente, der patruljerede området.

Det har ellers været et område, hvor mange mennesker normalvis opholder sig i aftentimerne, hvilket også afstedkom opforholdsforbuddet i første omgang.

– Vi står fortsat i en alvorlig situation med et højt smittetal i København. Derfor bliver vi også nødt til at sætte konsekvent ind de steder, hvor der er stor risiko for smittespredning. I Kødbyen har der været en tendens til, at mange stimler sammen på udearealerne og efterhånden som alkoholpromillen er røget op, er ansvarligheden gået ned. Derfor har vi vurderet det nødvendig med et opholdsforbud, så festen ikke rykker udenfor, når serveringsstederne lukker kl. 22, sagde politidirektør i Københavns Politi, Anne Tønnes, i en pressemeddelelse i forbindelse med indførelsen af forbuddet.

I galleriet ovenfor kan du se billeder fra det mennesketomme Kødbyen.

Er trådt i kraft

Opholdsforbuddet omfatter Flæsketorvet samt Kød-, Slagter- og Høkerboderne, og gælder fra torsdag den 17. september foreløbigt til den 23. september. Det træder i kraft kl. 22, hvor barer og restauranter fra i dag er blevet pålagt at lukke, og gælder til kl. 02.

Opholdsforbud betyder, at der ikke må tages ophold i områderne. Almindelig færden som gå- og løbeture, hundeluftning etc. er dog fortsat tilladt. Der vil torsdag blive sat skilte op i områderne. Overtrædelse af det midlertidige opholdsforbud kan udløse en bøde på 2.500 kroner.

Københavns Politi oplyser, at man vil være markant til stede i området i aften- og nattetimerne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu