Se billedet: Bilist snuppet med 136 km/t på skolevej

10. marts 2017 11:29 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

En bilist blev onsdag taget i en af politiets fartfælder

Der venter en bilist en klækkelig bøde og en ubetinget frakendelse af kørekortet, efter Københavns Vestegns Politi med en fotovogn onsdag var på besøg på Slotsherrensvej i Rødovre. Her blev den meget fartglade bilist klokken 15.16 målt til at drøne afsted med 136 kilometer i timen på vejen, hvor man kun må køre 60 kilometer i timen.

Københavns Vestegns Politi har fredag sendt en hilsen til bilisten på Twitter.

– Et godt råd: Bestil allerede nu tid hos en kørelærer, lyder opfordringen i tweetet, hvor der også er et billede fra politiets måling.

Københavns Vestegns Politi oplyser til Newsbreak.dk, at det heldigvis hører til sjældenhederne, at bilister bliver taget i så markant en overskridelse af hastighedsgrænsen. Politiet oplyser også at Slotsherrensvej på stedet kategoriseret som en skolevej, fordi skolebørn krydser vejen for at komme til og fra Islev Skole. Politiet har generelt særligt fokus på at kontrollere hastighed på skoleveje for at sikre børnenes sikkerhed.

Udover den ubetingede frakendelse af kørekortet, kan bilisten forvente at betale en fartbøde på 7.500 kroner samt et bidrag på 1.000 kroner til Offerfonden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu