Se de spritnye prognoser: Sådan bliver vejret de næste uger

17. oktober 2017 21:48 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Regntøjet skal ikke gemmes for langt væk.

Samlet set ventes de kommende fire uger at byde på mellem en og to grader højere temperaturer, end hvad vi er vant til på denne tid af året. Det fremgår af den seneste fireugersprognose fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), der er udsendt tirsdag.

Helt overordnet opfordrer DMI danskerne til at nyde de kommende uger, fordi de bliver ganske nydelige, men alligevel lyder meldingen, at du nok ikke skal pakke regntøjet alt for langt væk.

Det tyder nemlig på, at der kan falde lidt over den normale nedbørsmængde, fremgår det af prognosen.

Nattefrost på vej

Selv om efteråret traditionelt er en periode med regn, kulde og rusk nonstop, så er det altså ikke, hvad der alene er lagt op til i den kommende periode.

DMI skriver nemlig, at for eksempel nattefrosten bliver en sjælden gæst, men det kan dog godt forekomme. Hvis det sker, bliver det især først i næste uge. Altså uge 43. Men uanset hvad er det primært ordet “sporadisk”, DMI benytter om nattefrost – til trods for, kalenderen snart skriver november.

Ellers begynder oversigten med ordene “det lune efterårsvejr fortsætter de kommende uger”. Tirsdag var det med temperaturer omkring 15-16 graders varme.

I galleriet over artiklen kan du se en generel oversigt for den igangværende og de tre kommende uger.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu