Se erstatningerne her: Det får Rebild-børn for sex-overgreb

29. marts 2012 16:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Se erstatningerne her: Det får Rebild-børn for sex-overgreb
Billede mangler

Rebild-faren er dømt til at skulle betale sine syv børn og to andre børn næsten en million kroner i erstatning for voldtægter og overgreb.
 
De ni børn i Rebild-sagen har nu fået sat tal på, hvor mange penge de får i erstatning for voldtægter, misbrug og de uhyrlige overgreb, de har været udsat for over en lang årrække.
 
Det står klart, efter at gerningsmanden, som er deres far, er blevet idømt forvaring for overgrebene mod mandens syv egne børn og to af deres veninder.
“Der blev fastsat godtgørelse for tort til de forurettede fra 40.000 kroner til 250.000 kroner,” oplyser Retten i Aalborg.
 
I alt skal Rebild-faren betale 910.000 kroner i erstatning de ni børn.
 
De bliver fordelt, så den ældste datter skal have 250.000 kroner. Hans anden biologiske datter skal modtage 50.000 kroner, og to veninder til den ældste datter, skal have henholdsvis 40.000 og 75.000 kroner i erstatning.
 
Mandens tre sønner skal have 50.000 kroner hver, mens en sidste søn skal have 150.000 kroner.
 
Den ældste datter får mest i erstatning. Årsagen er den række af uhyrlige overgreb, hun blev udsat for fra 2001 og ni år frem. Pigen er i dag 17 år gammel.
 
“Voldtægterne fandt sted næsten dagligt, og i et tilfælde, fik datteren bundet benene fast til kroge i loftet. Han blev endvidere fundet skyldig i at have haft anden kønslig omgængelse end samleje med datteren, idet han blandt andet havde anvendt en dildo mod hendes skede,” opsummeres de voldsomme detaljer i pressemeddelelsen fra Retten i Aalborg.
 
Den 52-årige mand blev også dømt skyldig i den anklage, der handlede om, at han har “tvunget sin ældste datter og flere af hendes brødre til at have samleje med hinanden, hvilket stod på over en årrække”.
 
Manden er også dømt skyldig i anden kønslig omgængelse end samleje med sin anden datter, som i dag er 12 år gammel. Overgrebene skete fra 2003 til 2008.
 
Samtidig er han også dømt for at have voldtaget to af sine biologiske sønner og udsat for en række overgreb. Sønnerne er i dag er 23 og 17 år. I nogle tilfælde skete det, at den ældste blev bunder under overgrebene.
 
Manden, der nu er kendt som Rebild-faren, blev også dømt for at have voldtaget sin ældste datters veninde og forgrebet sig på en anden af datterens veninder.
 
Rebild-faren har hele vejen igennem nægtet sig skyldig og har allerede anket sagen til landsretten.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu