ANNONCE

Se Europas unge tronarvinger

3. april 2021 19:15 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

En ny generation af unge, europæiske royale bliver kørt i stilling til at tage over som deres respektive landes monarker

Se de unge, der en dag sætter sig på de europæiske troner, i galleriet ovenfor

Rundt om i de europæiske kongehuse, er der i dag en ny generation af unge mennesker, som en dag tager over som deres landes respektive monarker.

Nogle står først i køen, mens andre endnu er nummer to eller tre i tronarvefølgen.

Blandt de sidstnævnte er vores egen prins Christian, der er det ældste barn af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

15 år gammel

Prins Christian, eller Christian Valdemar Henri John, prins til Danmark, greve af Monpezat, der er hans fulde navn, kom til verden den 15. oktober 2005 og er i dag således 15 år gammel.

Han blev døbt i i Christiansborg Slotskirke den 21. januar 2006 af biskop Erik Norman Svendsen.

Prinsen er tilknyttet Tranegårdskolen i Hellerup hvor han startede i 0. klasse den 12. august 2011. I dag går han i 9. klasse.

Konfirmeres den 15. maj

Han skulle have fuldført et 12 uger langt skoleophold i Schweiz i starten af 2020, men det satte corona-pandemien en brat stopper for.

Pandemien betød også, at hans konfirmation blev udskudt med et år og nu finder sted den 15. maj i Fredensborg Slotskirke, hvor også hans far blev konfirmeret for nu 40 år siden.

Det er endnu uvist, i hvert fald for offentligheden, hvorledes og hvor prins Christian fortsætter sin skolegang og uddannelse, når han afslutter sin tid på Tranegårdskolen den kommende sommer.

Se de unge, der en dag sætter sig på de europæiske troner, i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu