ANNONCE

Se Karsten Rees vilde indkøb på DBA

30. april 2019 18:33 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Karsten Ree er stadig flittig bruger af DBA, men det er kun enkelte ting, som han kigger efter.

Det kan være svært at forstå, hvordan man kan være god for et par milliarder, men samtidig være en flittig tilbudsjæger. Men det er tilfældet for Karsten Ree, der er en af Danmarks rigeste mennesker.

Men ville du gå på loppemarkeder og prutte om priserne, hvis du havde 2,1 milliarder kroner stående på bankbogen? Det ville mange nok ikke. Men sådan er det ikke for milliardæren Karsten Ree. En af Danmarks rigeste.

Og kigger man i et historisk perspektiv, så er der nok en helt god grund til, at Karsten Ree har en forkærlighed for gode handler. Han solgte Den Blå Avis til eBay for 2,1 milliarder kroner tilbage i 2008, og de mange år som videreformidler af gode tilbud fraholder ham ikke fra selv at lede efter en god handel. Det skriver DBA Guide.

– Jeg har solgt mange ting på DBA. Blandt andet en Land Rover Discovery – eller jeg har faktisk solgt to. Til 100.000 og 200.000 kroner, siger Karsten Ree til DBA Guide.

Bilen er det dyreste, som Karsten Ree hidtil har sat til salg og solgt på DBA, men det er kun et spørgsmål om tid, for rigmanden bruger genbrugssitet flittigt. Både til at købe og sælge sine ejendele. Her får han især handlet med surfbrætter, autodele og biler.

– Jeg har lige købt en firehjulstrækker, og den vil jeg gerne have nogle vinterdæk til med en bestemt fælge. Der kan man godt være heldig at finde de rigtig dæk til den rigtige pris i forhold til, hvad det skidt koster fra ny, siger den 73-årige erhvervsmand.

Janni gider ikke genbrug

Selvom Karsten Ree måske nok bruger DBA af og til, så er det altså ikke alle i hustanden, der nærer samme interesse for at sælge og købe varer på internettet.

– Janni er bedre til at købe end at sælge, siger Karsten Ree.

Det kommer nok næppe som nogen overraskelse, at den tidligere Oddset-babe ikke er storsælger på DBA, men ifølge ægtemanden, så genbruger hun på en lidt anden måde.

– Hun har så meget tøj og så mange møbler, men det ikke noget, hun sælger som sådan. Hvis hun gør noget, så bytter hun med sine veninder, men det har jeg ikke forstand på, hvordan foregår, siger Karsten Ree.

Karsten Ree har tidligere ejet DBA i perioden 1981 til 2008, men så solgte han virksomheden til eBay. I dag ejer han Ree Park – Ebeltoft Safari, samt en safaripark på Djursland og rejsebureauet Africa Tours.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu