ANNONCE

Se Kongeskibet på vej: Mon Frederik var med? Det var han

10. juni 2019 09:58 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Kongeskibet er i dag spottet ved Sletterhage fyr på Djursland. Det kunne være kronprinsen, der ankommer til Royal Run.

2. pinsedag afvikles der for anden gang Royal Run. Et løb, der så dagens lys sidste år som en del af markeringen af kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Løbet afvikles i Aalborg, Aarhus, København, på Bornholm og er allerede gennemført i Færøerne.

Kronprins Frederik deltager i såvel København som Århus, og han har muligvis tænkt sig at indtage “Smilets by” ad søvejen. I hvert fald er det en kendsgerning, at Kongeskibet tidligere i dag blev spottet af Øxenholt Foto, da det rundede Sletterhage fyr på Djursland i retning Aarhus.

Artiklen fortsætter under videoen her fra Øxenholt Foto, der spottede kongeskibet.

Det var oprindelig planen, at kronprins Frederik skulle have deltaget på ti kilometerdistancen, men det har, som newsbreak.dk beskrev tilbage i maj måned, en mindre diskusprolaps sat en stopper for. I stedet har han valgt at gå den korte distance, “One Mile Family” på 1,6 kilometer i Aarhus og cykle ti kilometer ruten i København, har han oplyst på instergram. Her fremgår det også, at Kronprinsesse Mary deltager i Aalborg, hvor hun løber såvel “One Mile” og fem kilometerruten – eller ialt 6,6 kilometer.

Det er på kronprinsens eget initiativ, at der, ud over fem og ti kilometer, findes en rute på 1,6 kilometer ved Royal Run. Simpelthen fordi, han ønsker en distance, hvor alle kan være med.  Initiativet er da i høj grad også blevet hilst velkommen. Flere end 17.000 deltagere har tilmeldt sig denne distance alene i København.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu