ANNONCE

Se listen: Disse mærker anbefaler flest til andre

26. november 2017 16:19 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Et forsikringsselskab indtager førstepladsen, som Danmarks mest anbefalelsesværdige brand i en ny underøgelse.

Yougov måler hvert år, hvilke mærker, danskerne helst vil anbefale til andre. Det sker i det såkaldte Brandindex.

Her bliver over 300 varemærker bedømt af forburgere i forhold til, om de ville anbefale dem til andre.

Du kan se Yougovs  liste over de mest anbefalelsesværdige varemærker – i hvert fald ifølge respondenterne – i galleriet ovenfor.

Fakta

Om Yougov Brandindex-rankingen

  • Brandindex er en daglig tracking af danskernes opfattelse af mere end 300 brands. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.
  • Brand advocacy-scoren findes ved, at man spørger respondenter, hvilke mærker de vil ANBEFALE til venner, familie eller kollegaer, og hvilke de vil anbefale dem at UNDGÅ. Netscoren beregnes som positive minus negative tilkendegivelser.
  • Oversigten over varemærkerne med den største stigning i Brand Advocacy-score viser de varemærker, der har de største stigninger i Brand Advocacy-score fra 1. november 2016 til og med 31. oktober 2017 sammenlignet med samme periode 2016.
  • Data er et samlet gennemsnit for alle interview med kunder af de enkelte brands i perioden 1. november 2016 til og med 31. oktober 2017. Vi har kun medregnet brands, som har opnået minimum 500 interview i perioden.

Kilde: Yougov

 

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu