ANNONCE

SE LISTEN: Her er de mest pålidelige bilmærker

20. november 2019 12:31 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

420.000 biler er blevet undersøgt i et kæmpe studie over, hvilke biler der er de mest pålidelige for forbrugeren.

En bil er for mange en af de største og vigtigste investeringer, som man kan lave foruden boligen. Bilen er det sted, hvor rigtig mange danskere bruger meget tid, når de pendler til og fra arbejde.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men når det kommer til at vælge biler, så er danskere meget sikre i valget af én ting, og det er farverne, som oftest ender i en form af grå, sort eller hvid. Men når det kommer til at vælge bilmærke og ikke mindst model, så er der er lidt mere adspredelse – og det skyldes en lang række ting.

Hver evig eneste person vægter biler forskelligt. For nogle er komforten i højsædet, mens det for andre handler om, at bilen skal have de nyeste features eller blot være fra et bestemt mærke, fordi det er det, som man altid har drømt om.

Det kan også være, at man bare vurderer efter, hvilke biler der er mest sikre, hvis uheldet er ude og man ender i en trafikulykke. Men langt hen ad vejen handler det for mange om at få en bil, der er pålidelig.

Derfor har Consumer Reports kigget nærmere på de 15 mest pålidelige bilmærker. Alle scorer er baseret fra 0 til 100, hvor 100 er det højeste. Undersøgelsen er udarbejdet ud fra data på 420.000 biler og vurderes blandt andet ud fra, hvor godt en bil har holdt, samt hvor mange problemer en bilejer har måtte opleve. Men undersøgelsen vægter altså også, hvor ofte en bil har måttet på værksted.

De undersøgte biler er produceret i perioden fra 2000 til 2019.

I galleriet øverst kan du se, om dit bilmærke er i blandt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu