ANNONCE

Se listen: Maden du aldrig må varme igen

5. maj 2021 10:28 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det kan være svært at finde rundt i, hvad man må i et køkken. Nu får du svaret på om der er hold i genopvarmningsmyterne.

Se flere fotos i billedgalleriet herover

Du står i køkkenet. Din mad hober sig op. Og du mister overblikket lige så stille.

Når du har indtaget dit længe ventede måltid og står tilbage med rester, så melder der sig altid et stort spørgsmål – skal det gemmes eller smides ud?

Og lige her kan der opstå en af farerne i køkkenet, som mange danskere sikkert kender. Du har med garanti hørt husmorrådet om, at man ikke må genopvarme persille eller grønkål, men har det hold i virkeligheden? Eller er det blot en skrøne, der har mejslet sig ind i danskernes bevidsthed og ledt os i unåde?

Hvert eneste år smider danskerne 260.000 tons mad ud årligt, skriver Fødevarestyrelsen – og meget af maden kan egentlig bruges eller blive opvarmet igen, men hvilken mad der må opvarmes igen kan være svært at finde hoved og hale i.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu