ANNONCE

Se listen: Ni hunderacer der er gode med katte

22. februar 2020 20:59 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Disse ni hunderacer udmærker sig ved, at de normalvis er gode sammen med katte.

Hunde og katte er notorisk kendt for at være hinandens ærkefjender Рdet er i hvert fald sådan de populære husdyr ofte bliver fremstillet.

Men måske er det ikke helt så simpelt endda.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det skriver Videnskab.dk, der har talt med Bj√∂rn Forkman, som er professor i dyreadf√¶rd og sygdomskontrol p√• Institut for Veterin√¶r- og Husdyrvidenskab p√• K√łbenhavns Universitet.

– F√łrst og fremmest ser vi jo allerede i dag, at flere hjem har en kat og en hund, der lever sammen, s√• det med, at de to dyr slet ikke kan leve sammen, er ikke korrekt, siger Bj√∂rn Forkman til Videnskab.dk og forts√¶tter:

РMed det sagt er det også vigtigt at fremhæve vigtigheden af, at de to dyr tidligt introduceres til hinanden, så de får en grundlæggende forståelse for, at den anden ikke er farlig, og der bliver etableret en tillid mellem katten og hunden.

If√łlge den amerikanske hundeorganisation, American Kennel Club, findes der endda hunderacer, der er bedre til at leve sammen med katte end andre racer.

I galleriet ovenfor kan du se ni hunderacer, der er gode sammen med katte.

Pas på, hvad du fodrer dem

De fleste, der både har hund og kat i hjemmet, kender sikkert også til, hvor fristende det kan være, at give dem rester af maden.

Men her skal man v√¶re opm√¶rksom p√•, at der findes en r√¶kke madvarer, som kan risikere at g√łre dine k√¶ledyr alvorligt syge.

Newsbreak.dk har derfor tidligere samlet en liste over madvarer, din hund og kat aldrig må få.

Det kan du læse om i denne artikel:

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu