Se og Hør giver undskyldning til minister

14. marts 2012 14:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Se og Hør giver undskyldning til minister
Billede mangler

Se og Hørs chefredaktør, Kim Henningsen, har i dag givet kulturminister, Uffe Elbæk (R), en undskyldning.
Ministeren var til en forestilling på Cirkus Arena på Bellahøj med sin familie tirsdag aften, hvor han blev stillet nogle grænseoverskridende spørgsmål af en komiker, som arbejder for Funy Ha Ha, der leverer satire til Se og Hør.
“Det er så første gang, at en homoseksuel kulturminister skal i cirkus?,” blev Uffe Elbæk spurgt. Det skriver han på sin Facebook-profil, hvor han gengiver forløbet.
Uffe Elbæk svarede, at det var kulturministeren, der skulle ind og se cirkus. Og ‘journalisten’ gentog sit spørgsmål.
“Nej svarer jeg igen og returnerer med et spørgsmål, om det da er en heteroseksuel journalist, der spørger? Hvorefter journalisten spørger, om jeg flirter?” skriver Uffe Elbæk på sin Facebook-profil.
Dernæst blev han spurgt om, hvad han mest glædede sig til at se – savsmuldet eller de unge artistdrenge. Og Uffe Elbæk afbrød interviewet.
På sin Facebook-profil kalder han det “lavmålet” og en “højst speciel oplevelse”.
Ifølge chefredaktøren på Se og Hør er grænsen mellem skarp satire og dårlig smag hårfin, og komikeren ramte ved siden af. Han er fortsat glad for samarbejdet med Funny Ha Ha, men fremover vil de ikke optræde på vegne af Se og Hør ved offentlige arrangementer.
“Der er kun én ting at sige: Det er ikke godt nok. Der er ingen, der skal finde sig i det, som Uffe blev udsat for i går, og der er ingen, der arbejder for Se og Hør, der skal opføre sig sådan,” siger Kim Henningsen ifølge Se og Hørs hjemmeside.
Kilde: seoghoer.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu