ANNONCE

Se prins Georges første dag i børnehave

7. januar 2016 09:36 | Af: Ritzau Fokus

Den britiske prins George er begyndt i børnehave, og hans mor har fanget den første dag på kamera.

Se prins Georges første dag i børnehave
Den britiske prins George er startet i børnehave. Foto: Scanpix

Der sker store ting i 2-årige prins George af Cambridges liv. I maj blev han storebror til prinsesse Charlotte, og nu er det royale myr begyndt i børnehave. Hans mor, hertuginde Kate, har fanget det søde øjeblik, hvor prinsen ankommer til børnehaven på kamera.

Det britiske kongehus har offentliggjort to billeder af den lille prins, hvor han smiler og begejstret peger på de nye omgivelser. Her er nemlig malet børn, blomster og dyr på væggen, og det er næppe noget han er vant til hjemme på Anmer Hall eller Kensington Palace. Prinsen har fået en mørkeblå vindjakke på med ternet for og en lyseblå rygsæk til den spændende dag.

Børnehaven, hvor den unge prins skal tumle rundt fra nu af, hedder Westacre Montessori nursery school og ligger nær Sandringham i Norfolk i England.

– Vi glæder os til at byde George velkommen i vores børnehave, hvor han vil få den samme særlige oplevelse som alle vores andre børn, lød det i en officiel udtalelse fra prinsens børnehave.

Børnehaven bliver et fast holdepunkt i prinsens hverdag, når familien er hjemme på Anmer Hall i Norfolk. Når familien er på Kensington Palace i London, skal han dog ikke i børnehaven i Norfolk, skriver avisen The Guardian.

Prinsens afdøde farmor, prinsesse Diana, arbejdede faktisk i en børnehave, før hun giftede sig med prins Charles.

/ritzau/FOKUS

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu