ANNONCE

Se videoen: Babyelefant bliver reddet

13. april 2021 08:19 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Elefantungen har ikke en jordisk chance for selv at kæmpe sig op fra den dybe brønd, som den er faldet ned i. Men den lille elefant er heldig med, at nogle indiske brandfolk kommer den til undsætning

Se videoen af redningsaktionen øverst i artiklen.

En babyelefant er i stor knibe, da den falder ned i en dyb brønd i en skov i Deuli, Mayurbhanj i Indien, lørdag aften den 10. april.

Elefantungen ligger på bunden af brønden og kan umuligt kæmpe sig op fra hullet selv. For selv om det er en elefantunge, der ikke kan måle sig med voksne elefanter i størrelsen, så er den stor og tung og ikke særlig adræt.

Men som man kan se i videoen ovenfor, så kommer nogle indiske brandfolk den lille elefant til undsætning.

“Elefantkalven strejfede omkring sammen med sin elefantflok. Vi var godt opmærksomme på flokken. Da vi hørte, hvad der var sket, skyndte vi os at rykke ud, fortæller Rabi Narayan Mohanty, som stod i spidsen for aktionen.

Folk stimler sammen omkring brønden og følger med, da en rendegraver graver ned til kalven, brandfolkene binder reb om dens ben og trækker den ud.

Elefanten har særstatus i Indien og hinduismen

Over 50 procent af de asiatiske elefanter færdes i Indien. Men de seneste år er antallet faktisk faldet, hvilket skyldes, at elefanternes levesteder svinder mere og mere ind.

I landet forguder det indiske folkefærd elefanten som dyr, da de er af den overbevisning, at det store, majestætiske dyr bringer lykke. Og elefanten har en særlig betydning i religionen hinduisme.

På trods af dyrets særstatus er det dog ikke forskånet for ulykker. Men for elefantungen i videoen ender det godt. Takket være dens indiske redningsmænd bliver den trukket ud af brønden og sluppet fri igen.

“Redningsaktionen lykkedes, og den blev reddet op fra hullet i god behold,” siger Rabi Narayan Mohanty.

Se videoen af redningsaktionen øverst i artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu