ANNONCE

Seerne bestemmer: Her er deltagerne ved Melodi Grand Prix

6. marts 2021 06:17 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu skal det afgøres, hvem der skal repræsentere Danmark ved årets Eurovisions Song Contest. Seerne bestemmer

Artisterne bag de otte sange, der lørdag aften den 6. marts skal dyste om sejren i Dansk Melodi Grand Prix 2021 og dermed også retten til at repræsentere Danmark ved Eurovison Song Contest 2021 i Rotterdam til maj, er så klar.

I galleriet overfor kan man se rækkefølgen årets kombattanter stiller op i. 

Det går løs live på DR1 og DRTV fra klokken 20 og selv om corona-pandemien betyder, som det også var tilfældet sidste år, det er uden et live publikum, er der lagt op til en kæmpe fest.

Det skal årets værter, Tina Müller og Martin Brygmann – og de otte udvalgte naturligvis – nok sørge for. Godt hjulpet af en digitalt publikumsvæg, der vil bidrage til at skabe den ægte Grand Prix stemning hjemme i stuerne.

Et godt og blandet felt

Deltagerfeltet byder både på et godt og blandet felt af kunstnere, der for længst har slået deres navn fast og helt nye talenter, der er klar til at vise danskerne, hvad de kan. Alle nøje udvalgt af et ekspertpanel.

– Det er vigtigt for os, at der er plads til begge dele, og at vi kan præsentere et bredt udpluk af artister og sange. Det synes jeg er noget af det, der kendetegner Dansk Melodi Grand Prix, lød det fra Gustav Lützhøft, talsperson for grand prixet, da deltagerfeltet blev offentliggjort.

Fakta

Dansk Melodi Grand Prix 2021

De otte sange og artister er:

  • ’Hvileløse hjerter’ – Nanna Olivia
  • ’Øve os på hinanden’ – Fyr & Flamme
  • ’Højt over skyerne’ – Chief 1 & Thomas Buttenschøn
  • ’Everything is alright’ – Mike Tramp
  • ‘Abracadabra’ – Claudia Campagnol
  • Silver Bullet’ – The Cosmic Twins
  • Står Lige Her’ – Emma Nicoline
  • ’Beautiful’ – Jean Michel

Seerne bestemmer

Til gengæld er der i modsætning til tidligere år ingen fagjury med i årets Grand Prix-finale. Det er udelukkende seernes stemmer, der afgør placeringerne og peger på den endelige vinder.

– Vi arbejder med en linje for showet, som vi kalder “vores sang”. Dansk Melodi Grand Prix handler om, at vi danskere skal finde “vores sang”, den sang, som skal repræsentere Danmark ved Eurovision. Derfor synes vi, det er naturligt, at vi i år giver al magten tilbage til danskerne og lader dem tage det endelige valg om, hvilken sang de synes skal repræsentere os, siger Gustav Lützhøft.

Man kan stemme med via DR Grand Prix-appen. Læs mere om den her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu