Seks-årig pige kørt ned: Men mand stak af fra uheldet

7. januar 2017 13:08 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Østjyllands Politi leder efter en mand, der kørte en seksårig pige ned og stak af.

Seks-årig pige kørt ned: Men mand stak af fra uheldet
Pigen blev kørt ned her i nærheden - på Hadsundvej i Randers. Foto: Google Streetview

En seksårig pige blev hastet til undersøgelse på skadestuen med mistanke om et benbrud, efter hun var blevet kørt ned af en mand på knallert fredag morgen i Randers. Efterfølgende stak manden af fra stedet, og ham vil politiet sådan set gerne have fat i.

Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Her fremgår det også, at sammenstødet er sket på en cykelsti på Hadsundvej i det nordøstlige Randers. Påkørslen af den seksårige pige skal være sket klokken 07.56, oplyser politiet. Det er ikke lykkedes Newsbreak.dk at få kontakt til Østjyllands Politi lørdag formiddag, men til BT siger vagtchef Christian Riis:

– Jeg synes, at det er groft, at man ikke er ansvarlig i forbindelse med sådan en ulykke. Det er ekstra groft, når det er et lille barn, man kører ned, så det er en, vi rigtig gerne vil have hjælp til at finde.

Manden forsvandt fra stedet på cykelstien i retning mod Randers Midtby.

En kvinder, der så påkørslen, kontaktede politiet. Den seksårige blev efterfølgende hjulpet af tilfældige forbipasserende.

Politiet søger også vidner, der kan hjælpe til at finde frem til knalleristen. Ved du noget, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu