ANNONCE

Seks anholdt: Mand tævet sønder og sammen

21. november 2019 16:48 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

I alt seks personer er anholdt i en grov voldssag fra den nordjyske by Kaas.

Nordjyllands Politi har vist handlekraft og anholdt seks unge mænd i en grov voldssag, hvor en 40-årig mand blev tævet sønder og sammen af en gruppe unge på Maagevej i Kaas.

Den første, en ung mand på 17 år, blev anholdt onsdag og stammer fra lokalområdet. Han bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Hjørring. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Torsdag er yderligere fem personer blevet anholdt, der mistænkes for at have taget andel i volden mod den 40-årige. De er alle i alderen mellem 17 og 22 år.

Alle er blevet sigtet for vold, og alle stammer fra lokalområdet. De forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredag.

Tip førte til anholdelserne

De mange anholdelser er kommet i stand på baggrund af tip fra borgere, oplyser politikommissær Lene Madsen fra Nordjyllands Politi:

– Det var på baggrund af tip fra borgerne, at vi kom på sporet af de mulige gerningsmænd til volden. Vi siger tak for de mange henvendelser fra offentligheden i sagen.

Sagen er dog ikke afsluttet endnu, og derfor kan borgere stadig ringe til politiet på 114, hvis de har oplysninger i sagen.

Banket af stor gruppe

Overfaldet skete i forbindelse med, at en mand rettede henvendelse til en gruppe på cirka ti unge mennesker klokken 01.15 den 16. november, fordi de lavede støj på gaden.

– Denne henvendelse udviklede sig til, at manden blev overfaldet af 4-5 personer fra gruppen, har politikommissær ved Nordjyllands Politi, Allan Overgaard tidligere sagt.

Manden i 40’erne pådrog sig alvorlige skader som følge af overfaldet.

Han er dog uden for livsfare nu.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu