ANNONCE

Seks drenge anholdt efter stribe af voldtægtssager

15. juni 2018 09:58 | Af: Newsbreak.dk

Nordsjællands Politi mener, at flere gerningsmænd går igen i en række voldtægtssager mod helt unge pige.

Seks drenge anholdt efter stribe af voldtægtssager
Nordsjællands Politi har anholdt seks drenge for i alt fire voldtægter. Foto: Colourbox

Nordsjællands Politi efterforsker i øjeblikket fire voldtægtssager, hvor fire piger i alderen 13 til 15 år angiveligt er blevet voldtaget i Kokkedal og Nivå. En af sagerne skete tilbage i oktober sidste år, men er først for nyligt blevet anmeldt, fortæller Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

– Der er en sammenhæng mellem de fire forhold. Nogle af gerningsmændene går igen i sagerne, fortæller han.

Indtil videre er seks drenge i alderen 15 til 17 år fængslet. Torsdag blev tre af drengene fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. Alle er de sigtet for på skift i løbet af tre gange sidste år at have tvunget sig til oralsex hos den samme 14-årige pige. Den ene gang i et solcenter i Hørsholm.

To af drengene er desuden sigtet for enten at have tiltvunget sig samleje eller forsøgt at tvinge sig til samleje. De nægter sig skyldige.

For knap to uger siden blev tre drenge varetægtsfængslet. Ifølge sigtelsen havde de i fællesskab tvunget en 14-årig pige ind på et værelse, hvor en af drengene tvang sig til samleje, mens de to andre filmede og holdt vagt.

Frederiksborg Amts Avis ville gerne have haft Fredensborg Kommune til at fortælle, hvordan kommunen overordnet håndterer en så omfattende sag om voldtægt af mindreårige piger. Torsdag ønskede kommunen ikke at udtale sig, ej heller om kommunen har kendt til faresignaler uden at reagere.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu