ANNONCE

Seks dumme fejl vi alle har begået

27. februar 2021 11:34 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En ting er, hvad tingene er beregnet til - noget andet er, hvordan de bliver brugt.

Der er ting i hjemmet, som du måske ofte bruger, men hvor du fuldkommen har misforstået, hvad funktionen oprindeligt var tiltænkt.

Men hvad betyder det egentlig at bruge tingene forkert? Fordi tingene virker jo til den funktion, som du har valgt – ja faktisk, så kan du ændre simple ting i din tilværelse og være mere effektiv. Og så findes der jo den indre tilfredshed ved at vide, at man ikke begår dumme fejl.

Alle mennesker er vanedyr om man vil det eller ej, så vi har helt sikkert hver vores måde, som vi bruger, når vasketøjet skal foldes eller opvasken skal tages. Det amerikanske medie Huffington Post har kigget nærmere på en række tilfælde, hvor du bruger udstyret i hjemmet forkert.

Hvordan du har brugt dem forkert kan du se i galleriet øverst.

Forkert brug af vaskemaskinen

En typisk fejl er – som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet – at man skyller sine tallerkener af, inden man stiller dem i opvaskeren.

Langt de fleste opvaskemaskiner kan nemlig sagtens klare en smule madrester.

Ifølge Samvirke bruger man op til syv gange så meget vand, når man skyller af i hånden, som hvis opvaskemaskinen gør det – så der er altså både tid og penge at spare ved ikke at skylle af selv.

I artiklen nedenfor kan du desuden læse om, hvilke ting du skal undgå at sætte i opvaskeren.

Disse 10 ting må du aldrig sætte i opvaskemaskinen

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu