ANNONCE

Seks mænd anholdt for stoffer og våben

14. februar 2012 14:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Seks mænd anholdt for stoffer og våben
Billede mangler

Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet har efter kort tids efterforskning anholdt seks mænd i omfattende sag om amfetamin, kokain, sprængstoffer og skarpladte våben.
Mandag overværede Københavns Politi et møde mellem fire mænd i en lejlighed i Lyngby, og da politiet efter mødet anholdt to mænd, fandt de et kilo amfetamin i lejligheden, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.
“Vi havde en god formodning om, at der i lejligheden kunne gemme sig et lager af amfetamin, så vi valgte at satse og slå til med det samme,” siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, leder af narkosektionen ved Københavns Politi.
Efterfølgende blev de to andre mænd opsøgt, og politiet fandt over 28 kilo amfetamin, tre kilo kokain, tre skarpladte pistoler, to haglgeværer og en håndgranat.
Desuden fandt politiet en række sværd og knive, 157 gram sprængstof, en detonator, en narkotikapresse og en vakuummaskine. Den ene mand var i selskab med to andre personer, som begge blev anholdt.
“Hvis vi havde opnået et tilsvarende resultat efter ni måneders intens efterforskning, så havde vi været meget tilfredse. Med kombinationen af held og kollegernes dygtighed har vi nået det samme på blot fem uger. I øjeblikket arbejder kollegerne på andet døgn, men de smiler alligevel stort,” siger Steffen Thaaning Steffensen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu