Seks personer døde i villa: Det ved vi nu

10. januar 2017 08:59 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Seks personer, heraf fire børn, blev i går fundet døde i en villa i et parcelhuskvarter.

Den forfærdelige tragedie fra Ulstrup, hvor seks personer – to voksne og fire børn – blev fundet i en villa i Amstrup Bakker, har sat sig spor. Ikke blot i Danmark, men også i det nærmeste udland.

Sent mandag aften oplyste Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, at der først vil være nyt i den tragiske sag tirsdag.

Klokken 12.03 mandag blev Østjyllands Politi tilkaldt til ‘et mistænkeligt’ forhold i Ulstrup, sydvest for Randers.

Da politiet nåede frem fandt man de seks personer døde i huset.

Herefter blev et større apparat sat i gang i huset, hvor der i mange timer var fyldt med retsmedicinere og efterforskere fra politiet.

Siden har Østjyllands Politi holdt kortene tæt ind til kroppen.

Kommunen informerer

Favrskov Kommunes hjemmeside meddeler den sine borgere, at kommunens beredskabsplan er aktiveret, og at man er til stede med ledende medarbejdere i Ulstrup.

Åbne vinduer

Ifølge Ekstra Bladet, der har været i kontakt med naboer til det det hus, hvor de seks lig blev fundet, åbnede politi og beredskab som noget af det første husets vinduer, hvilket har givet anledning til spekulationer om en eventuel gas-lækage.

Ellers er der intet officielt ude, der indikerer, hverken der er en forbrydelse bag eller det modsatte.

Mistænkeligt forhold

Tidligere mandag bekræftede politiet, at der var gang i et arbejde på stedet. Men det var ikke muligt at få svar på, hvad det handlede om.

– Jeg kan ikke sige andet, end at vi undersøger et mistænkeligt forhold, sagde Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Newsbreak.dk fik dog tidligt i forløbet nys om, at der skulle være tale om, at mindst én person var fundet død på adressen. Virkeligheden viste sig dog at være langt værre.

Ulstrup har cirka 2000 indbyggere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu