Seks steder du skal besøge i Danmark

6. september 2019 13:08 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det er ikke altid, at man skal drage til udlandet for en god oplevelse. Det kan du sagtens få i Danmark.

Der er mange gode grunde til at tage på udflugt i dit eget land. Flere steder i Danmark er værd at se, men har du brug for lidt inspirationen, kan du finde hjælp her.

I videoen ovenfor listes seks skønne steder i Danmark op, som du kan besøge.

Toppen af Danmark

Det kan være, at du skal besøge Skagen.

Skagen gemmer på mange skatte. I særdeleshed gemmer den på det eneste sted i Danmark, hvor man kan stå med sine fødder i to have.

Der er tale om Grenen, som er spidsen af Jylland. Her mødes Skagerrak og Kattegat nemlig. Det fremgår af Toppen af Danmark.

Mange gæster

Det er ikke kun turisterne, der flokkes omkring Grenen.

Hvert år passerer 110.000 skibe toppen af Jylland. Mens det oftest også er en sikkerhed, at de mange besøgende spotter en sæl eller to, der ligger på stranden omkring Grenen.

Målt i overnatninger har der i 2019 fra januar til juni været 478.684 overnattende gæster, der har besøgt Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Naturskønt landskab

Grenen ligger i et naturreservat, som offentligheden har adgang til.

Naturen er nærmest magisk omkring Grenen, hvor strandens flade skifter udseende. Der kan blandt andet opstå lavvandede lagunesøer, som tiltrækker vadefugle, der også er et syn værd.

Desuden kan turister blive fragtet direkte fra bilen og ud på Grenen i det kendte køretøj Sandormen, som har kørt turister til Grenen i over 50 år.

I videoen kan du se de fem andre steder i Danmark, du kan besøge.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu