ANNONCE

Seks stukket ned: Mistænkt dræbt

26. juni 2020 16:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Melding om flere ofre.

Seks stukket ned: Mistænkt dræbt
En hændelse har udfoldet sig i Glasgow. Politiet er talstærkt til stede. Foto: Scanpix

Flere personer er blevet såret i varierende grad i forbindelse med et knivstikkeri i den skotske storby Glasgow, skriver Skotlands Politi i en opdatering til pressen fredag aften. En mistænkt er blevet dræbt.

Politiet skriver, at det blev tilkaldt klokken 12.50 lokal tid til et hotel i den centrale West George Street. Politiet havde patruljer på stedet efter blot to minutter, fremgår det. Situationen kom hurtigt under kontrol, og den mistænkte knivstikker blev i den forbindelse skudt af politiet.

Tidligt i forløbet lød det, at der ikke længere var fare på færde for den øvrige offentlighed.

Seks mænd bekræftes såret, og politiet har bekræftet, at den ene er en betjent. Han er 42 år og blev hastet til hospitalet, hvor hans tilstand blev beskrevet som kritisk, men stabil, skrev politiet tidligere fredag. Det er stadig tilstanden, lyder det klokken 19.30 dansk tid.

Foruden betjenten er fem mænd på henholdsvis 17, 18, 20, 38 og 53 år på hospitalet med forskellige knivrelaterede skader. Der er ingen oplysninger om deres tilstand. Tidligere har adskillige medier rapporteret, at tre var blevet dræbt i angrebet, men det er altså ikke bekræftet eller kommenteret af politiet.

– Hændelsen betragtes ikke som terrorisme, og vores efterforskning af motiv og omstændigheder fortsætter. Der er ingen risiko for offentligheden, men vejen vedbliver at være lukket, og folk skal undgå området, siger politichef Steve Johnson i en skriftlig kommentar.

Knivstikkeriet skal være foregået på en trappeafsats på et hotel beliggende i netop West George Street.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu