ANNONCE

Selvmål afgjorde Brøndby – Horsens

4. august 2019 18:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vinderen skulle kun score én gang i en 2-1-sejr.

Brøndby tabte 1-2 til Horsens på hjemmebane søndag aften.  Gæsterne kom bedst fra start og foran efter allerede fem minutter.

Brøndby svarede dog igen, og efter 10 minutter var der allerede scoret to gange.

Den stilling holdt, til der var spillet en time. Da scorede værternes Paulus Arajuuri selvmål til 1-2. Den stilling holdt tiden ud, og med det vandt Horsens.

Ritzau-referat af kampen:

Brøndby kom søndag eftermiddag tilbage på jorden efter torsdagens strålende sejr i Europa League-kvalifikationen, da AC Horsens tog fra Brøndby Stadion med en 2-1-sejr i 3F Superligaen.

Brøndbys offensiv var langtfra så farlig, som den har været i sæsonens første tre kampe, og det skyldtes blandt andet en flot defensiv præstation af Horsens, hvis udgangspunkt var meget dybt i banen.

På trods af den defensive Horsens-tilgang fik kampen en hektisk indledning med to scoringer i opgørets første ti minutter.

Bo Henriksens tropper indledte således målscoringen efter fem minutter.

Horsens-målmand Michael Lansing tippede et målspark op til forsvarer Sivert Heltne Nilsen, der headede bolden tilbage i favnen på sin målmand.

Dermed kunne Lansing sparke bolden langt, og på det følgende angreb fandt venstrebacken Michael Lumb færingen Hallur Hansson, som headede Horsens på 1-0.

Brøndby svarede dog hurtigt igen, da Brøndby-topscorer Kamil Wilczek på en af værternes eneste chancer i første halvleg headede et flot Dominik Kaiser-indlæg i mål til 1-1.

De jyske gæster forsvarede sig gennem halvlegen flot organisatorisk, men var også farlige den anden vej, hvor særligt angriberen Nicolai Brock-Madsen kunne ærgre sig over flere brændte muligheder.

Brøndby derimod spillede idéforladt og langsomt, hvorfor det sjældent lykkedes at bryde igennem Horsens’ solide forsvar.

Det blev ikke bedre for værterne i anden halvleg, hvor Horsens igen bragte sig foran i opgøret på et hjørnespark.

Efter en times spil kom Brøndby-forsvareren Paulus Arajuuri nemlig højest ved den forreste stolpe, men finnen snittede bolden i eget net og bragte Horsens på 2-1.

Mod slutningen af kampen fik Brøndby skubbet gæsterne langt tilbage på banen, og det gav plads til en række Brøndby-muligheder, men værterne formåede ikke at få bolden i mål.

På torsdag skal Brøndby forsøge at rejse sig, når portugisiske Braga venter i Europa League-kvalifikationen på hjemmebane.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu