ANNONCE

Sender hjerteskærende brev til Julemanden

10. december 2020 10:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Julemanden får sin sag for, hvis alle årets ønsker skal opfyldes.

Sender hjerteskærende brev til Julemanden
Peter Schødt Dalsgaard, 54 år, fotograferet i sit hus i Skanderborg, er repræsentant for Julemanden. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt den igangværende pandemi også tager hårdt på børn, kan Kaden måske ændre på den opfattelse.

Kaden har skrevet et brev til Julemanden, hvor man kan læse, at Kaden faktisk ikke ønsker sig særligt meget til jul i år.

– Kære julemand. Jeg vil gøre alt for, at du på en eller anden måde genstarter 5. klasse uden covid. Hvis du, fantastiske julemand, kunne det, ville jeg blive glad, skriver Kaden ifølge USA Today.

Kaden er ét blandt flere børn, der hver år skriver en hilsen (og vedlægger en ønskeseddel) til Julemanden, der i USA har en aftale med det nationale postvæsen om at koordinere kommunikationen.

USA Today skriver, at traditionen går mere end 100 år tilbage i tiden, og at traditionen styres efter et velgørenhedsprincip. Det betyder, at man forsøger at finde personer, der kan hjælpe børnene med at få deres ønsker opfyldt.

Det har ikke været et godt år

Hvad ønsker angår kommer 2020 nok til at skille sig ud i traditionens årelange historie. USA Today skriver, at Kaden langt fra er den eneste, der har haft et ganske særligt fokus, da årets hilsen til Julemanden blev forfattet.

– Jeg har ikke haft et godt år. Min bedstefar er død, og jeg kunne ikke se ham på grund af covid. Jeg savner ham og hans store kram, skriver 11-årige Lilly i sit brev til Julemanden.

Lilly håber, at Julemanden vil give familien gaver, herunder øreringe til mor, spil til far og en hundehvalp til bedstemor, så hun ikke bliver ensom.

Matzy, der er 5 år gammel og fra Texas, skriver i sit brev til Julemanden, at der venter andet end mælk og småkager, når han kommer på besøg hos Matzy i år.

– Jeg håber ikke, du bliver syg, skriver Matzy, der tilføjer, at Matzys mor gerne vil sy mundbind til både Julemanden og hans rensdyr.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu