Sene scoringer reddede Real fra ydmygelse

23. februar 2013 22:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sene scoringer reddede Real fra ydmygelse
Billede mangler

Real Madrid hentede med hiv og sving en vigtig 2-1-sejr over bundholdet Deportivo La Coruna. Argentinske Gonzalo Higuaín blev kongeklubbens frelser, da han med blot få minutter tilbage af kampen sørgede for royal forløsning.

 

Længe så det ellers ud til, at Primera Divisions agterlanterne ville stjæle point fra José Mourinhos tropper. Ti minutter før pausen sendte Ivan Sanchez Riki hjemmeholdet i ekstase, da han sendte bolden ind bag Real-keeper Diego Löpez, der ikke så alt for godt ud i situationen.

Derfra var det op ad bakke for det spanske storhold, der havde valgt at spare Mesut Özil, Samir Khedira og ikke mindst Cristiano Ronaldo. De startede alle på bænken af hensyn til tirsdagens pokalbrag mod FC Barcelona.

Alle kom dog på banen knap et kvarter efter pausen, hvilket var med til at vende kampen.

Først var det den tidligere Milan-stjerne Kaká, der viste format, da han knap tyve minutter før tid sendte en følt afslutning ind bag Deportivo-keeper Aranzubia. Og til sidst var det så Gonzalo Higuaín, der afgjorde kampen. På et flot og uselvisk oplæg af Cristiano Ronaldo.

Dermed holder Real Madrid snor i lokalrivalen Atletico Madrid på andenpladsen, der nu kun har ét point mere end Real. Atletico Madrid spiller deres kamp søndag. Der er dog fortsat langt op til FC Barcelona på duksepladsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu