Serena Williams irettesatte finalemodstander

8. april 2013 09:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Serena Williams irettesatte finalemodstander

Amerikanerens finale-sejr i Family Circle Cup vil aldrig i lige så høj grad blive husket for sit spillemæssige niveau, som den vil blive husket for Williams’ irettesættelse af modstanderen Jelena Jankovic.

 

Williams havde tabt første sæt og var bagud 15-40 i Jankovic’ serv i andet sæts første parti, da kampens noget usædvanlige højdepunkt fandt sted.

Midt i Jankovic’ serv løftede Williams sin ketsjer og sagde højt:

– Du bliver nødt til at vente, til jeg er klar. sagde Williams i protest mod Jankovic’ hurtige spil.

– Jeg server ikke hurtigt. Hvor længe skal jeg vente?, responderede Jankovic

– Til jeg er klar. Jeg spiller ikke langsomt, svarede Williams.

– Du gør sådan her, svarede Jankovic tilbage over nettet og imiterede Williams venteposition.

– Helt ærligt, har du et problem?, sluttede Williams af med at spørge.

Derfra vandt amerikaneren de næste syv bolde, og hun så sig aldrig mere tilbage. Sejren endte med at blive på sikre 3-6, 6-0, 6-2, og efter kampen sagde Williams, at mundhuggeriet havde hjulpet hende med at bringe fokus tilbage:

– Efter det blev jeg bare virkelig afslappet. Jeg havde det sådan lidt med mig selv, ‘helt ærligt, Serena, du bliver nødt til at slappe lidt af og ikke flippe ud, sagde Williams.

Omvendt stod Jankovic tilbage med følelsen af, at episoden havde ødelagt lidt af hendes muligheder for at trække sig sejrrigt ud af opgøret:

– Måske mistede jeg noget af min rytme, fordi jeg måske ventede på, at hun skulle gøre sig klar. Jeg tænkte ikke så meget over, hvad jeg gjorde lige i det øjeblik, for når man er ‘in the zone’, så server man bare og er fokuseret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu