ANNONCE

Sexarbejdere gav den gas foran parlament

3. marts 2021 07:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

"Jeg har en meget lang pisk, så der er ingen risiko," lød det fra en af de fremmødte

“Et blowjob er også et job,” var et af de slagord, man blev mødt med foran det hollandske parlament i Haag tirsdag. Her var flere sexarbejdere mødt op for at protestere mod regeringens beslutning om at lette coronarestriktionerne for visse professioner, men ikke sexarbejderne. Det skriver Reuters.

– Jeg protesterer, fordi der bliver diskrimineret mod sexarbejdere. Du kan gå til frisøren, du kan gå til en massør, men du kan ikke gå til en sexarbejder, siger Yvette Luhrs, der selv er sexarbejder og opstillet til parlamentsvalget i marts til Reuters.

Sex uden nærkontakt

Reuters skriver, at Hollands sundhedsminister, Hugo de Jonge, i sidste uge annoncerede en genåbning af professioner, hvor kunden er i nærkontakt med yderen, eksempelvis en frisør eller en massør.

Ifølge Reuters gjorde ministeren det klart, at sexarbejdere ikke kunne genåbne deres erhverv, da det slet og ret ikke vil være muligt for dem at udføre deres job uden at være for tæt på deres kunder.

– Jeg arbejder som dominatrix. Jeg kan uden problemer holde halvanden meters afstand. Jeg kan lukke dig inde i et bur og holde mig på afstand. Jeg kan indføre covid-restriktioner, vi kan lege doktor, eller jeg kan give dig hundesnor på. Alt er muligt. Jeg har en meget lang pisk, så der er ingen risiko, siger en sexarbejder fra Rotterdam, der kalder sig selv for prinsesse Patricia til Reuters.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu