ANNONCE

Sexet stearinlys røg i luften

21. januar 2021 09:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

For 50-årige Jody Thompson blev det ikke en udpræget fornøjelse med Gwyneth Paltrows vagina-duftlys

Sexet stearinlys røg i luften
Gwyneth Paltrow har produceret et lys med duft af egen vagina. Foto: Scanpix

Noget kontroversielt begyndte skuespillerinden Gwyneth Paltrow for noget tid siden at sælge duftlys med en noget særpræget dunst. Nemlig med duften af sin egen vagina.

Sådan et vandt 50-årige Jody Thompson i en konkurrence, og det blev så absolut ikke en udpræget fornøjelse. Det fortæller den 50-årige kvinde selv til den britiske avis The Sun.

Efterfølgende kommenterer den 50-årige selv artiklen på sin Twitter-konto.

Hun havde tændt lyset, der på Paltrows egen hjemmeside kaldes både sjovt, smukt og sexet, i sin egen stue, da det pludselig eksploderede i et inferno af flammer.

– Jeg har aldrig set noget lignende. Det hele eksploderede og udsendte store flammer med smådele af lyset flyvende overalt, fortæller Jody.

Har været i kontakt med firmaet

Vagina-lyset koster 57 britiske pund, og det kunne efter Jody Thompsons klare overbevisning have brændt hele hytten ned.

The Sun har været i kontakt med firmaet bag, som altså Gwyneth Paltrow står for. Det hedder Goop og sælger for eksempel også en deodorant til 34 pund – med samme duft.

“Vi er i kontakt med kvinden med henblik på at afklare, om hun fulgte sikkerhedsinstruktionerne til lyset”, lyder det. Blandt andet må lyset ikke brænde mere end to timer.

Goop har sendt en række produkter til Jody Thompson som kompensation. Men det fremgår dog ikke, hvad de præcis dufter af.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu