ANNONCE

Sexlegetøj: Ny super-vibrator inspireret af tandbørste

23. juli 2014 07:06 | Af: newsbreak.dk
 
Sexlegetøj: Ny super-vibrator inspireret af tandbørste
Joan B har testet den nye super-vibrator, der bygger på tandbørste-teknologien. Foto: joanb.dk
super-vibrator tandbørste

Joan B har testet den nye super-vibrator, Revel Body Sonic vibrator, der bygger på tandbørste-teknologien. Foto: joanb.dk.

Nyt og banebrydende stykke sexlegetøj henvendt til hende og parret – den amerikanskfødte Revel Body Sonic vibrator, er en fancy og blæret forsmag på fremtidens sexlegetøj.

Og så er super vibratoren Inspireret af måske verdens mest benyttede el-tandbørste, nemlig Philips Sonicare.

– Jeg er ret begejstret for den nye type af vibrator, der helt klart sætter standarder i forbindelse med de kommende års vibratorer. Her er nemlig tale om en nyskabelse, der på flere væsentlige punkter evner at hamle op med og måske endda overgå nogle af de bedste og meste populære konkurrenter i kategorien, forklarer Danmarks førende sexlegetøjsekspert, Joan B, der både solo og sammen med Manden har testet det nye vidunder her: Magisk vibrator-kugle.

Vibratoren, der for kort tid siden kom i handlen i Danmark, er med sin magnet-baserede motor-teknologi og friktionsløse måde at vibrere på inspireret af den over hele verden så populære Philips Sonicare el-tandbørste.

– Et stort problem ved mange vibratorer er, at produkternes vibrationer, til ofte stor gene og irritation for den, der nu engang holder i produktet, forplanter sig videre ud i hånden og fingrene – og dermed risikerer at spolere en stor del af nydelsen og oplevelsen ved at benytte den, forklarer Joan B.

Magisk stimulations-kugle

– Den ulempe og barriere har producenten af den nye klitorisvibrator nu mere eller mindre nedbrudt. I Revel Body Sonic vibratoren har selve vibratorhovedet, der er placeret i centrum af produktet, nemlig et minimum af fysisk kontakt med både vibratorhuset og motordelen, der drives via magnetisme. Dette bevirker, at vibratoren, jeg gerne omtaler som den magiske kugle, frembringer næsten helt lydløse vibrationer, specielt ved høje vibrations-hastigheder.

Lige som ”kuglens” vibrationer i meget mindre grad end de fleste konkurrerende produkter forplanter sig videre ud i hånden, siger Joan B og fortsætter:

– Specielt Manden, altså min egen af slagsen, er ret så begejstret siger Joan B, der spår Revel Body Sonic en god chance for pæn succes i Danmark.

Den danske kvinde er nemlig i høj grad til både design, luksus og effektivitet, når det kommer til sexlegetøj – og på alle tre parametre er den nye type af vibrator helt klart i top, vurderer sexlegetøjseksperten Joan fra www.joanb.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu