ANNONCE

Sexolog: Utro sportsstjerner er som gravhunde

22. august 2012 09:04 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sexolog: Utro sportsstjerner er som gravhunde
Billede mangler

Ikke færre end 16 elskerinder skulle golfspilleren Tiger Woods angiveligt have hygget sig med, mens konen gik hjemme og passede børn og hus.
De mange elskerinder gav succes på golfbanen, mener sexologen Joan Ørting.
– Han kan ikke have været forelsket i alle elskerinderne, men han har tænkt, at han er mand, og han tager, hvad han vil have. Det gav succes på banen.
– Han havde slet ikke haft så stor succes på golfbanen, hvis han ikke havde fået opfyldt sit erobringsgen uden for banen, siger Joan Ørting.
Woods erkendte i 2009 utroskab, og det fik hans svenske hustru til at forlade ham sammen med deres to fælles børn.
Herefter fulgte to et halvt år uden sejre på PGA Touren, indtil han i marts i år vandt Arnold Palmer Invitational i Florida.
– Det kunne ikke være undgået. Mænd er som gravhunde. Der er en gravhund i alle mænd. Hvis kvinden vrikker længe nok, så springer mændene på.
– Kvinderne er mændenes belønning for at have succes på banen. De har allerede købt biler, huse og andre materielle ting. Nu kan de få de lækreste piger og lige så mange, som de vil have, forklarer Joan Ørting.
Til sammenligning er ægteskabet bare en vedligeholdelse, for her er konen allerede nedlagt, mener sexologen.
Til gengæld handler det ikke om at gå hele vejen med elskerinderne.
– Det er bedst for dem ikke at få udløsning. Genetisk går der syv dage fra en udløsning, til manden er tilbage på samme niveau, for hormonet oxytocin pumpes i blodet ved udløsning, og det gør mænd trætte. Det er en kæmpe proces at producere sæd.
– Så jeg er sikker på, at de har sex, men ikke kommer. Det er flirten og tilfredsstillelsen ved at have nedlagt en kvinde, der giver dem energi til at præstere bedre på banen. Det kunne sagtens være det, de bruger de mange kvinder til, vurderer Joan Ørting.
Sexologen ser også en anden udvikling for fremtiden.
– Det kommer til at blive det samme for kvinderne også, for de bliver mere og mere maskuliniserede i sportsverdenen, siger Joan Ørting.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu