Sexovergreb på Fyn: Politiet har konkrete spor

17. november 2012 11:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sexovergreb på Fyn: Politiet har konkrete spor
Billede mangler

To gange på tre uger har en sexgalning på fyn forgrebet sig på to unge piger – nu har politiet konkrete spor at gå efter.
 
Over 200 henvendelser fra offentligheden har Fyns Politi fået om sexforbryderen på Fyn. Det harf givet politiet stof til at arbejde videre med konkrete ting men ifølge eb.dk har politiet endnu ikke fået et såkaldt gennembrud i sagen.
 
– Vi har fundet nogle røde biler på den videoovervågning, som vi har gennemgået. Det kan man jo godt kalde et konkret spor. Vi ved jo ikke om det er den røde bil, som vi leder efter, men det er i hvert fald noget vi går videre med, siger efterforskningsleder Henrik Justesen fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk.
 
Både lørdag og søndag arbejder politiet videre med de konkrete spor, der er at gå videre med.
 
– Vi arbejder på højtryk med at nå til bunds i de over 200 henvendelser vi har fået samtidig med at vi kigger videomateriale igennem, siger efterforskningsleder Henrik Justesen.
 
De to sager om  sexovergreb handler om overgrebet på en 11-årig pige, der for tre uger siden blev misbrugt seksuelt af en mand, der samlede hende op og tog hende med i sin bil, da hun stod af skolebussen nær sit hjem i Vester Skerninge vest for Svendborg.
 
Onsdag blev en 10-årig pige fra Refsvindinge sydvest for Nyborg udsat for et seksuelt overgreb, da hun var på vej hjem fra skolefritidsordningen.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu