Sexovergreb: Små piger blev bundet med strips

19. november 2012 10:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sexovergreb: Små piger blev bundet med strips
Billede mangler

Ved overgrebet på Fyn mod to mindreårige piger, brugte gerningsmanden strips til at binde pigerne.
 
Politiet offentliggør nu et nyt vigtigt spor i sagen om to seksuelle overgreb på to mindreårige piger.
 
Gerningsmanden har i begge tilfælde brugt strips til at binde pigernes hænder med under bortførelsen og det efterfølgende overgreb.
 
– Der er tale om strips i to forskellige farver. Vi har fundet både røde og grønne strips, som vi er ret sikre på, gerningsmanden har benyttet, siger Henrik Justesen, leder af efterforskningen.
 
En af pigerne har forklaret til politiet, at hun kunne genkende lyden af strips, der blev lukket.
 
– Vi ved godt, hvor man kan købe dem henne, så vi vil gerne høre, om der er nogen, som har set denne type strips hos folk, der ikke opfører sig helt almindeligt,
 
Ifølge begge de to pigers forklaringer kørte gerningsmanden i en ældre bil i en mørk rød nuance.
 
Selv om pigerne ikke har kunnet forklare meget om bilen, så er der en detalje fra den ene forklaring, som politiet nu vælge at offentliggøre – nemlig om dens nakkebøjler.
 
– Den ene pige har lagt mærke til, at man kunne kigge igennem nakkestøtten på sædet. Det indikerer for os, at der er tale om en bøjlenakkestøtte, som er ret almindelig i lidt ældre bilmodeller, siger Henrik Justesen.
 Læs også: DNA-profil på fynsk sexmonster er klar
 
Det første sexovergreb fandt sted for godt og vel tre uger siden og gik ud over en 11-årig pige fra Vester Skerninge vest for Svendborg. Gerningsmanden hev pigen ind i sin bil, da hun om eftermiddagen stod af skolebussen.
 
Han kørte hende til et skovområde, hvor han forbrød sig mod hende.
 
Det næste tilfælde skete i sidste uge i Refsvindinge sydvest for Nyborg, hvor en 10-årig pige blev bortført og udsat for et seksuelt overgreb på vej hjem fra sin SFO.
 
Begge piger har fortalt, at gerningsmanden kørte i en mørkerød bil, og det er den slags biler, som de fleste henvendelser fra offentligheden drejer sig om. Nogle retter imidlertid også politiets opmærksomhed mod bestemte personer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu