Uhyggeligt: Sexrobotter overtager forhold mellem mennesker

14. november 2016 15:44 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Den nye generation af sex dukker vil være endnu mere livagtige end nogensinde før.

Del:

Sexrobotter kommer snart på markedet.

Næste år vil man kunne købe sexdukker med livagtige og fuldt fungerende kønsorganer. Prisen for den levende dukker vil være op til 100.000 kroner. Det skriver det engelske medie Mirror.

Den næste generation af dukker vil være super realistiske med funktioner aldrig før set. De vil blandt andet have indbyggede varmere, så de har den rigtige kropstemperatur og sensorer, der kan reagere på berøring.

Folk skal forelske sig i dukkerne

De førende på markedet er dukkerne RealDoll, der bliver produceret af Abyss Creations, der er et firma med base i Californien. Grundlæggeren Matt McMullen har en helt særlig plan med dukkerne.

– Jeg vil have, at folk udvikler en følelsesmæssig forbindelse, ikke kun til robotten, men også karakteren bag den – at de udvikler en form for kærlighed til det her væsen, forklarer McMullen.

Fremtid i sexrobotter

Han er ikke den eneste, der ser en fremtid i sexrobotter.

– Jeg er ikke i tvivl om, at nogle vil synes, det er uhyggeligt. Men ankomsten af seksuelt reagerende robotter vil have enorme konsekvenser, siger David Levy forfatteren til Love and Sex With Robots og fortsætter:

– Vi har allerede set en hurtig ændring i menneskelige forhold på grund af internettet, mobiltelefoner og sociale medier. Den næste store udvikling vil gøre det muligt at bruge vores teknologi til at være intim med selve teknologien. Til at blive forelsket i teknologien, til at have sex med sexrobotter, samt kunne gifte os med dem.

Og der er da også allerede mænd, der er blevet besat af dukkerne. 58-årige Phil fra St. Helier i England er blevet forlovet med sin 20.000 kroners sexdukke. Han tager hende endda med på pub og trækker rundt med hende i en kørestol. Selvom han ved, hun ikke er virkelig.

– Jeg er ikke skør, men det er fantastisk at have nogen, der er virkelig smuk, man bare kan sidde og kigge på og beundre nogle gange. Du behøver ikke engang røre ved dem. De er der bare, siger Phil.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu