ANNONCE

SF: Bankmænd skal væk fra skolekatedret

5. januar 2012 12:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
SF: Bankmænd skal væk fra skolekatedret
Billede mangler

Sydbanks undervisning af folkeskolebørn i Sønderborg er ren reklame. Og det skal stoppes.
Sådan lyder meldingen fra børneordfører for SF Özlem Cekic, efter at Sydbank vil øge undervisningen i dyre forbrugslån og overtræk til at kunne gælde alle skoler i Sønderborg Kommune.
“Det er problematisk, at en bank står for undervisningen på en folkeskole. Det er en måde at lave reklame for sig selv, og jeg synes ikke, det er deres opgave at undervise,” siger Özlem Cekic til Newspaq.
Hidtil har det kun været en test på to skoler. Banken har selv udarbejdet undervisningsmateriale, der nu bliver tilgængeligt for bankens øvrige afdelinger.
Men nu vil SF sætte en stopper for Sydbanks “reklame” blandt de unge.
“Det er noget, som jeg vil tage op med undervisningsministeren, fordi det er meget uhensigtsmæssigt, at en bank kan stå for undervisningen,” fortæller hun og understreger, at undervisning i økonomi og gæld stadig er en god idé, fordi mange ender med økonomiske problemer senere i livet.
Kundechef Kim Juul Pedersen fra Sydbank i Sønderborg fortæller til JydskeVestkysten, at det for banken handler om at vise synlighed.
“Og så vil vi gerne tage del i en samfundsopgave. Vi har kun de bedste intentioner om at få de unge godt på vej i livet,” siger han til JydskeVestkysten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu