ANNONCE

SF-chok: Vilhelmsen står til kæmpe sejr

28. september 2012 07:09 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
SF-chok: Vilhelmsen står til kæmpe sejr
Billede mangler

SFs kommende formand kan meget vel komme til at hedde Annette Vilhelmsen, viser ny stor rundspørge, hvor 59 pct. peger på hende.
 
Ifølge rundspørgen, der er lavet blandt 238 af SFs 395 partiforeningsformænd, peger blot 30 pct. på SF-toppens egen favorit-kandidat Astrid Krag. Det skriver Politiken.
 
– Pilen peger helt klart på Vilhelmsen. Det er et meget klart resultat på nuværende tidspunkt, at hun fører så markant. Lokalforeningsformændene repræsenterer jo også medlemmerne, siger professor i statskundskab Kasper Møller Hansen fra Københavns Universitet til Politiken.
 
Astrid Krag tror stadig på sine muligheder.
– Jeg er glad for de mange støtter, jeg har over hele landet. Men det er klart, at jeg gerne vil have, at der er flere, der bakker op om mig, for jeg mener, at jeg har den mest sammenhængende plan, siger hun til Politiken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu