ANNONCE

SF har flere krav om dagpengehjælp

16. august 2012 16:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
SF har flere krav om dagpengehjælp
Billede mangler

Mindre end et døgn efter at beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) bebudede en samlet pakke, der skal redde dagpengemodtagere fra økonomisk ruin, åbner SF for, at pakkens løsninger kan vise sig utilstrækkelige.
Beskæftigelsesministeren vil drøfte jobskabelse med arbejdsmarkedets parter, A-kasserne og kommunerne i håbet om at skaffe job – og ikke en længere dagpengeperiode – til de tusinder, der fra nytår mister deres indkomst.
Et initiativ, som SF-formand Villy Søvndal betegner som “et første skridt”.
– I regeringen har vi nu taget et første skridt. Det er jeg glad for. Men jeg må også være ærlig og sige, at vi ikke kan være sikre på, at vi kan komme helt i mål, lød det fra Villy Søvndal med henvisning til, om det kan lykkedes at skabe job til alle dagpengeramte.
Villy Søvndal omtalte den situation, som dagpengemodtagerne står i efter nytår, som “mulige tragedier”.
En beskrivelse, der står noget i kontrast til De Radikales leder, Margrethe Vestager, der onsdag sagde “sådan er det jo” om udsigten til det mistede levegrundlag under krisen.
Søvndal fastslog samtidig, at dagpengespørgsmålet er et af de aller højst prioriterede på SF’s politiske dagsorden i år.
Partiets politiske ordfører, Jesper Petersen, understregede også, at partiet i de kommende måneder vil lægge yderligere pres på for at hjælpe dagpengemodtagerne.
– Regeringer er i gang med at tage de første initiativer, og så er det meget muligt, at der efter vores mening skal tages flere.
– Men vi kan ikke love, at det ikke kommer til at gå ud over nogen, siger Jesper Petersen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu