SF-profil forsvarer Dovne-Robert

10. oktober 2012 20:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
SF-profil forsvarer Dovne-Robert
Billede mangler

SF’eren Pernille Frahm kommer “Dovne”-Robert Nielsen og mener han hænges ud fordi han ikke er spytslikker.
 
SF’s tidligere folketingsmedlem og fremtrædende kritiker af SF’s regeringsvenlige linje, Pernille Frahm, går nu i brechen for “Dovne”-Robert Nielsen.
 
Robert Nielsen har skabt debat, fordi han i mere end 10 år har været en del af kontanthjælpssystemet, fordi han efter eget udsagn ikke gider at arbejde i eksempelvis burgerbar.
 
Pernille Frahm ser debatten om “Dovne”-Robert som et udtryk for, at “den borgerlige revolution” har sejret.
 
– Når en langtidsarbejdsløs hænges ud for at være doven, fordi han nægter at være spytslikkende og flæbende, har den borgerlige revolution sejret, skriver Frahm i et blogindlæg på den venstreorienterede hjemmeside modkraft.dk
 
Pernille Frahm var fremme i forreste geled blandt kritikerne af SF’s højredrejning, der banede vejen for at komme med i regeringssamarbejdet.
 
På partiets landsmøde i foråret gik hun flere gange på talerstolen og omtalte SF som “et parti i havsnød”.
 
– Den borgerlige revolution sejrede over den måde, vi tænker, skriver Pernille Frahm.
 
– Når medierne hænger en enlig forsørger ud, fordi hun ikke lever op til nogle politikeres og journalisters forventninger af, hvordan man er fattig i dag, har den borgerlige revolution sejret, fortsætter Pernille Frahm, med tydelig adresse til “Fattig-Carina”.
 
“Fattig-Carina” bragte sindene i kog, fordi SF’s Özlem Cekic udråbte hende til at være et eksempel på en fattig i Danmark, selvom hun som enlig kontanthjælpsmodtager fik over 15.000 kroner om måneden.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu