SF skrumper: Er nu mindre end Liberal Alliance

11. april 2012 07:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
SF skrumper: Er nu mindre end Liberal Alliance
Billede mangler

SF-landsmødet i den kommende weekend holdes i skyggen af en ny katastrofe-meningsmåling, hvor SF kun bakkes op af 5,5 procent af vælgerne.
 
Hvis der var valg nu ville kun 5,5 procent af danskerne sætte deres kryds ved SF. Dermed bliver SF det mindste parti i Folketinget – 0,2 procentpoint mindre end Anders Samuelsen og de andre super-liberalisters Liberal Alliance.
 
Den dårlige målingen, der er foretaget af Yougov for MetroXpress, afspejler ifølge SF’s politiske ordfører, Jesper Petersen, de igangværende personkampe, der er i forbindelse med valg af næstformand ved det kommende landsmøde.
”De seneste to ugers interne diskussion for åbent tæppe har absolut ikke gavnet os. Nu skal vi igennem landsmødet på en ordentlig måde, så vi kan koncentrere os om at levere de politiske resultater, vi har fået mandat til”, siger Jesper Petersen til eb.dk.
 
Men det er ifølge TV2’s politiske kommentator Henrik Qvortrup ikke baggrunden for katastrofemålingen:  
”Prøv at hør; folk rundt omkring på byggepladserne er slet ikke optagede af, om det nu er Mattias Tesfaye eller Meta Fuglsang, der bliver næstformand. Det, det handler om, er, at SF udstråler, at der ikke er styr på tingene, og det er altså noget, som vælgerne straffer”, siger Henrik Qvortrup til eb.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu