SF- top freder boligejerne

29. marts 2012 12:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
SF- top freder boligejerne
Billede mangler

Der er intet ændret.
Udenrigsminister og SF-formand Villy Søvndal og Skatteminister Thor Möger (SF) står fast. Boligskatten bliver der ikke pillet ved.
“Denne regering har sagt helt klart, at boligskatterne skal holdes i ro, i denne valgperiode, og det står vi ved,” siger Thor Möger.
Udmeldingen kommer efter blandt andre partiets socialordfører Özlem Cekic, og dele af partiets øverste organ, landsledelsen, har stillet et forslag til ændring af SFs principprogram. De kræver slet og ret højere boligskatter.
“Vi vil gerne have, at partiet kigger på boligskatten, vi mener, at når alle skal bidrage, så skal det virkelig også være alle. Men først efter næste valg,” siger Özlem Cekic.
Den diskussion skal slet ikke tages nu, mener skatteministeren.
“Boligmarkedet er under pres. Mange familier har svært ved at få enderne til at mødes. I den forbindelse er det klogt at skabe ro på boligmarkedet ved at sige meget klart, at boligskatterne naturligvis ikke skal stige,” siger han.
Om godt to uger skal SF’erne vælge landsledelsen, der efterfølgende så peger på en næstformand. De seneste par uger er der blevet langt i oven til et kampvalg og noget tyder på, at SF er splittet.
SFs formand afviser dog, at dagens diskussion har noget som helst at gøre med, at der er flere fløje i partiet.
“Det her dækker over, at vi har en langsigtet diskussion i SF,” siger Villy Søvndal.
Han har tidligere i dag valgt at støtte SFs nyeste røde kamphund Mattias Tesfaye, som til dagligt arbejder som murer og faglig sekretær i fagforeningen 3F.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu