Shanghai-chok: Drogba er da stadig vores

30. januar 2013 13:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Shanghai-chok: Drogba er da stadig vores
Billede mangler

Det kom som en regulær bombe i international fodbold, da topangriberen Didier Drogba i weekenden, efter blot et halvt år i Kina skiftede til Galatasaray.

 

Den tyrkiske storklub sendte klubbens fans i eufori ved at hente stjernerne Wesley Sneijder og så Drogba i samme uge. Drogba fik en kontrakt på halvandet år med Galatasaray og poserede med den tyrkiske klubtrøje på klubbens hjemmeside.

Men den transfer er ulovlig. Det hævder Shanghai Shenhua, som ellers er den klub, Drogba skiftede fra. Den kinesiske klub hentede Drogba i Chelsea i sommer på en to og halvt-årig kontrakt, og i Kina er man chokeret over at se Drogba i Galatasaray.

– Klubben er dybt chokeret. Drogba er officielt stadig Shanghai Shenhua-spiller, da vi stadig har en gældende kontrakt med spilleren. Klubben er klar til at indsamle beviser og gå til FIFA for at bevare klubbens bedste interesser, lyder det i en pressemeddelelse fra Shanghai Shenhua.

Den kinesiske liga ligger stille for tiden, og Drogba bad FIFA om at få lov til at spille for en anden klub i den periode. Men det fik han afslag på. Derfor lød det mere realistisk, at Galatasaray havde købt ham fri af den kinesiske kontrakt.

Drogba er for tiden med Elfenbenskysten til African Nations Cup og ønsker ikke at kommentere sagen.

Der har dog været spekulationer om, at den kinesiske klub ikke har overholdt lønaftalen med hverken Drogba eller Nicolas Anelka, der i sidste uge skiftede på en lejeaftale til Juventus.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu