Sidste brikker faldt på plads i kvindeligaen

13. marts 2013 21:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sidste brikker faldt på plads i kvindeligaen
Billede mangler

Der var begrænset spænding i sidste spillerunde af kvindernes håndboldliga, hvor det meste forinden var faldet på plads. Slutspillets deltagere var fundet, og da Slagelse tidligere på sæsonen gik konkurs, var også den direkte nedrykning af et enkelt hold på plads.

KIF Vejen fik dog med en udesejr over Team Esbjerg på 24-21 byttet slutspilsmodstandere, idet holdet nu slutter som nummer fem og derfor skal møde Team Tvis Holstebro og Viborg HK i deres gruppe. Team Esbjerg får i stedet glæden af FCM Håndbold og Randers HK i slutspillet.

Team Tvis og FCM Håndbold starter begge slutspillet den 27. marts med et enkelt bonuspoint. De øvrige fire hold har nul point.

Blandt holdene, der skal i kvalifikationsspil, rykkede FIF en plads op til syvendepladsen ved at vinde 27-23 i Odense, men det ændrer ikke på, at holdet sammen med Skive, der tabte 22-24 i Randers, begge har to point i kvalspillet, mens Sønderjyske og Aalborg DH går over med ét point. Sidstnævnte fordi holdet overraskende klarede at spille uafgjort 25-25 ude mod topholdet FCM Håndbold.

Dagens sidste kamp vandt Viborg hjemme 36-22 over Sønderjyske, og det mest interessante fra den kamp er faktisk, at Viborg HK kunne meddele, at holdet har forlænget aftalen med tunesiske Mouna Chebbah.

Det var i øvrigt onsdagens tredje profil, der forlængede sin aftale med sin klub. Også Lotte Grigel meddelte, at hun bliver i Team Esbjerg, mens FCM Håndbold forlængede med Sabine Englert.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu